Over mij

Als kind was ik al geobsedeerd met het sieradenkistje van mijn moeder.

Over mij
Deze was gevuld met lange kettingen, oorbellen en meer. Een echte schatkist, vol betekenis. Zo was er een prachtige ketting, gemaakt van kleine edelstenen in allerlei kleuren, die ze van een dierbare vriendin had gekregen. Of een gouden ring, die ze op een belangrijk moment in haar leven voor zichzelf had gekocht. 

Ik zal niet ontkennen dat ik een ekster ben.

Edelstenen, parels en goud trekken altijd mijn aandacht. Maar mijn liefde voor sieraden gaat dieper dan dat. Een sieraad is meer dan een object. Je kunt je extra mooi en zelfverzekerd voelen met bepaalde sieraden. Denk aan een statement piece, dat gegarandeerd de aandacht trekt. Een sieraad kan een dierbare herinnering zijn, bijvoorbeeld wanneer je het cadeau hebt gekregen. Draag je een armband of ketting met betekenisvolle edelstenen, dan kan deze als een talisman werken. 

Sieraden brengen allerlei gevoelens met zich mee,

intrinsiek verbonden met het leven van de eigenaar. Zo voel ik me altijd extra geliefd en gesteund wanneer ik sieraden draag die dierbaren aan mij hebben gegeven. Draag ik een pak met opvallende, gouden sieraden, dan kan ik de wereld aan. Het zijn deze krachtige gevoelens, die mij hebben geïnspireerd om zelf sieraden te maken. Eerst voor mijzelf en mijn omgeving, nu (pinch me!) als ondernemer. En het feit dat jij nu mijn website bezoekt, lieve bezoeker, betekent ontzettend veel voor me. Dankjewel!

Liefs,

Nathalie